in

VIDEO Pogledajte hladan pozdrav Novaka i Nadala, teniski svet priča o sekundama

Susret dvojice najboljih tenisera privukao je veliku pažnju javnosti.

Pre početka takmičenja u Rimu Novak Đoković i Rafeal Nadala su se sreli na jednom od terena za trening i to je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Naime, Đoković se pre toga srdačno pozdravio sa Stefanosom Cicipasom, a onda je krenuo ka klupi i video Nadala. Prišao je i pozdravili su se brzo, bez ikakve razmenjene reči.

Obojica su iz poštovanja pozdravili jedan drugog, a onda nastavili da rade šta su isplanirali.

Tokom godina smo često mogli da vidimo slične situacije, a stvari se nimalo nisu promenile. Poznato je da jedan drugog veoma poštuju, ali nikada se nisu smatrali za prijatelje.

Uostalom, nisu bili na svadbi rivala, a nikada se ne druže ni van terena. Bilo je mnogo onih koji su na društvenim mrežama pisali da je pozdrav bio neobično kratak, te da žele da posvete drugome samo sekundu ili dve.

Rolan Garos trebalo bi da bude prvi grend slem nakon godinu dana na kom će učestvovati i Nadal i Novak.

„Tenis je važniji od Novaka i od mene, mnogo je igrača koji mogu da se bore za velike titule. Nije kao pre pet-deset godina, tada se činilo da se turniri uvek odlučuju među četvoricom igrača, posle među trojicom (posle povrede Marija). I mi starimo, nove generacije dolaze i jake su. Rolan Garos je jak turnir, biće mnogo kandidata“.

 

BONUS VIDEO Novaku Đokoviću tekla krv, navijači zviždali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, TwitterInstagram