in

Novak zaboravio pravila, pa se posramio

Za sve postoji prvi put, pa čak i za ovakav detalj o kom se i dalje priča.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Tel Avivu, pošto je sa 2:0 savladao svog poslovnog partnera i prijatelja Vaseka Pospišila sa 7:6 (5), 6:3.

Ipak, samo jedan gem pre nego što će se meč okončati videli smo da se srpskom teniseru dešava situacija koju nismo videli u prethodnih 1.250 i više mečeva koje je odigrao.

Đoković je napravio brejk za 5:3, a onda krenuo da sedne. Nije mu bilo čudno čak ni kada Pospišil to nije uradio, ali ni kada dečaci i devojčice koji skupljaju loptice nisu prebacili loptice sa jedne na drugu stranu, pa ih je i upozorio.

Odjednom je shvatio da je zapravo on napravio grešku, pa se čak malo i posramio. Ipak, publika je to prihvatila sa oduševljenjem, pozdravila je srpskog asa koji je ubrzo razvukao osmeh kada je shvatio kako je sve izgledalo.

Ova simpatična scena oduševila je i Nebojšu Viškovića, komentatora Sport kluba, koji je samo upotpunio čitavu situaciju.

„Novak je zaboravio da nije promena strana (smeh). E Nole, Nole… Još kaže klincima dajte loptu tamo, na ovu stranu. E i ovo smo videli. Dobro, šta odigrao je samo 1.250 mečeva u karijeri otprilike… Ovo mu se verovatno desilo prvi put“, poručio je jedan od najboljih srpskih komentatora.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO Novak Đoković dočekan ovacijama u Izraelu