in

Neću da se ubijem, ali mi je krivo

Novak Đoković savladao je Miomira Kecmanovića sa 6:0, 6:3, 6:4 i plasirao se u osminu finala Vimbldona. Kecmanović je bio pod utiskom Centralnog terena, ali nije bio preterano razočaran.

Grafika: Slađana Đermanović

„Jednostavno je odigrao mnogo dobro, a ja nisam pružio najbolji tenis koji sam mogao. Ponelo me malo sve – Centralni stadion, igrao sam protiv najboljeg na svetu, nije mi bilo lako da se snađem dana“, počeo je Kecmanović.

Pojasnio je i šta je mogao da uradi bolje.

“Potrebni su mi ovakvi mečevi, iskustvo igranja na velikim terenima protiv najboljih, to najviše znači. Ipak je njemu ovo bila 35. uzastopna pobeda na ovom terenu, tako da nije lako igrati tu protiv njega.”

U planu je put na turnire u SAD.

“Ići ću u SAD, samo nisam siguran još gde – Atlanta, možda Kabo, a onda Montreal i Sinsinati.”

Pojasnio je i kako se oseća nakon susreta.

“Neću sad da se ubijem, ali jeste mi krivo. Barem da sam pokazao neku svoju igru, da odigram dobro i da se postavim bolje, bilo bi mi mnogo draže. Nadam se da ću naučiti iz ovoga i da će sledeći put biti bolje.”

Pojasnio je i kakav je osećaj biti na Centralnom stadionu.

“Stvarno je bio fenomenalan osećaj, za to sam radio od početka karijere. Drago mi je što sam bio na tom terenu, ali krivo mi je što nisam uspeo više da pružim.”

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak se nije pozdravio sa sudijom nakon meča

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram