in

Mislio sam da je brod otplovio, biće spektakularno u polufinalu

Čovek koji uvek priredi spektakl

Australijski teniser Nik Kirjos plasirao se u svoje prvo polufinale Vimbldona, nakon što je sa 3:0 pobedio Kristijana Garina.

Kirjos ističe da ni sam nije očekivao da će ponovo biti na ovakvom nivou i da će igrati u polufinalu grend slema.

“Nisam ni pomislio da ću biti ovde. Ne verujem, mislio sam da je taj brod za mene otplovio. Posebno kada se setim gde sam bio pre neku godinu. Ali uspeo sam to da prevaziđem i zaista sam ponosan na sebe i tim. Zbog nivoa na kojem igram. Nije bilo lako, bio je ekstremno dobar (Kristijan Garin prim. aut)”, rekao je Kirjos.

Rival u polufinalu mu je Rafael Nadal, a očekuje se da to bude ravi spektakl za sve ljubitelje tenisa.

“Biće zaista posebno igrati protiv Rafe ovde. Imali smo neke sjajne bitke na Centralnom terenu. Jednom je pobedio on, a jednom ja. Mi smo dve različite osobe, ali mislim da se baš poštujemo. Mislim da bi ovo mogao da bude jedan od najspektakularnijih mečeva ikada, da ga ljudi sve vreme proprate otvorenih usta”, zaključio je Kirjos.

Prijatelj specijala MaxBet.

Mečeve sa Vimbldona možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Novak Đoković: Kamo sreće da su i na državnim kanalima tako dobre vesti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi