in

Kirjos prozvao rivala i zasmejao novinare i Kokinakisa VIDEO

Nik Kirjos osvojio je Australijan open u konkurenciji dublova u paru sa Tanasisom Kokinakisom. Tokom duela četvrtfinala bili su prozvani da prave cirkusku atmosferu na meču, a Nik je u uključenju uživo za jednu televiziju odgovorio na optužbe.

U četvrfinalu u Melburnu Kirjos i Kokinakis odmerili su snage sa Majklom Venusom i Timom Pucom, a australijski par slavio je sa 2:1.

Foto: Screenshot/Instagram vlahovicdusan

Posle meča Venus je imao primedbe na atmosferu koju su protivnici napravili tokom meča.

“Sve je ličilo više na cirkus nego na teniski meč. Između prvog i drugog servisa oni su podsticali publiku da navija. Mislim da to nije u redu. Znate, da je situacija drugačija, Kirjos bi se naljutio. Nevjerovatno je, zaista. Pogodio je klinca, a samo zato što mu je poslije dao reket ljudi pričaju kako je dobar momak. Jasno je zašto nikada nije ispunio svoj potencijal i vjerovatno nikada neće. Ako ću biti velikodušan, reći ću da je zreo koliko i jedan desetogodišnjak. Na tom je nivou”, rekao je Venus posle meča.

Kirjos nije ostao dužan, a u uključenju za jednu televiziju imao je poprilično šaljiv komentar.

“Mislim da ništa što Majkl Venus ne može da se shvati ozbiljno. To je momak koji se oblači kao ja kada idem na Noć veštica”, rekao je Kirjos, nakon čega su svi prasnuli u smeh.

Podsetimo, Kirjos i Kokinakis su titulu osvojili pobedom u finalu nad Ebdenom i Purselom sa 2:0 u setovima.

BONUS VIDEO Australian open u senci Đokovića ili Nadala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, TwitterInstagram

Tagovi