in

Kirjos otkrio mračne detalje iz života

Kirjos otkrio mračne detalje iz života

Kirjos se suočavao sa problemima.

Australijski teniser Nik Kirjos bio je gost prve epizode Netfliksovog dokumentarca „Break point“.

Ta epizoda bila je posvećena upravo Kirjosu koji je od jednog od najtalentovanijih postao najkontroverzniji teniser današnjice. Finalista Vimbldona iz prošle sezone govorio je, zajedno sa svojim menadžerom Danijelom Horsfalom, o svom životu, problemima sa kojima se suočavao, kao i psihološkim borbama kroz koje je prolazio.

„Prvih četiri ili pet godina moje karijere bilo je tako haotično. Kada je Horsfal bio na turneji sa mnom i birnuo se o meni, mogao je da vidi kako je moje mentalno zdravlje opadalo svake nedelje. Moj život je izmicao kontroli, pio sam svaku noć“ rekao je Kirjos, dok je njegov menadžer dodao:

„Nekada sam imao tvoju lokaciju na telefonu i nekoliko jutara sam fizički išao da tražim gde si. U kom si hitelu, u čijoj kući si odseo pre turnira, pre meča. To je bilo teško“.

Kirjos je kasnije govorio i o odnosu prema karijeri.

„Bio sam kao ‘Okej, ne mogu da nastavim ovo da radim’. Moram da budem ljubazniji prema sebi. Za svoje mentalno zdravlje. Nikada ne bih mogao da budem jedan od onih igrača koji igraju tokom cele godine. Previše cenim svoju porodicu, bliske prijatelje i Kostin (Kirjosova devojka) da bih više stavljao tenis ispred toga. Ne mislim da je zdravo. Sad nemam nikakva očekivanja od mečeva. Samo želim da izađem i zabavim se. Da skinem pritisak i onda možemo da živimo više kao normalan život. Ovako je mnogo bolje, to je sigurno.“

BONUS VIDEO Đere srušio trećeg tenisera sveta