in

FOTO Prva slika Jelene Janković posle mnogo vremena

Nekada prva teniserka sveta uhvaćena u Londonu.

Grafika: Slađana Đermanović

Legendarna srpska teniserka Jelena Janković, svojevremeno i broj 1, ne pojavljuje se često u javnosti otkako je prestala sa igranjem. Naprotiv.

Nik Kirjos

Jankovićeva je uglavnom daleko od očiju javnosti, pa je pravo čudo kada se negde pojavi.

Naš izveštač sa Vimbldona uspeo je da je “uhvati” u kompleksu grend slema u Londonu, pošto bi JJ trebalo da igra na tamošnjem meču teniskih legendi.

Među njima će kod muškaraca između ostalih biti i Nenad Zimonjić, Goran Ivanišević, Markos Bagdatis, Džejms Blejk, Danijel Nestor, braća Brajan, Sebastijan Grožan…

Jelena se na putu ka terenima Ol-Ingland kluba srela sa Poljakinjom Agnješkom Radvanskom, sa kojom je proćaskala i sa kojom će igrati u dublu, a bila je u društvu ćerke Une.

Naši šampioni su u centru pažnje, jer je neposredno pre toga Novak Đoković trenirao dan pred meč četvrtfinala protiv Janika Sinera i to sve je kontrolisao njegov sin Stefan.

Prijatelj specijala MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

 

Foto: Nova.rs/Miodrag Dimitrijević

BONUS VIDEO I ovo je Vimbldon: Jagode sa šlagom, vojska čuva teren, most kojim idu šampioni 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram