in

Đoković ima ZACRTAN plan do kraja sezone!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković zbog dobro poznatih stvari ove sezone nije previše igrao na turnirima.

Ipak, u završnici sezone takvih problema neće imati, a ima veliku želju da izbori plasman na Završni turnir u Torinu.

– Pominjao sam i ranije šta su mi važne stvari, četiri slema, nastupi za zemlju i turniri Serije ATP 1.000. Naravno, tu je i ATP Tur finale. Grend slem sezona je gotova, ali tu je Torino za koji se još nisam kvalifikovao. Nadam se da ću uspeti. Ima mnogo turnira u teniskom svetu, svake nedelje nekoliko raznih kategorija. Istovremeno, ja sam u toj fazi karijere da mogu da biram gde ću igrati, tako da je to slučaj sada češće nego što je bilo pre – kaže Nole i dodaje:

– Igram neke turnire koji obično nisu bili u mom kalendaru. Dakle, moj raspored nije kao u prethodnih 20 godina, fleksibilniji je, zato sam u Izraelu, potom idem u Kazahstan i videću šta ću igrati posle. U rasporedu su mi Bersi i Torino, ali sve zavisi od toga kako se osećam, od reakcija tela posle igranja ove i naredne nedelje. Tada ću sesti za sto sa svojim timom i napraviti plan za ostatak sezone.

Kao što je poznato, Novak se trenutno nalazi u Tel Avivu gde ga u subotu od 18:30 očekuje polufinalni meč protiv Rusa Romana Safiulina.