in

Đere se namučio protiv Međedovića i zakazao duel sa Đokovićem

Međedović je pružio snažan otpor, ipak Đere je potvrdio klasu i stigao do pobede. Hamad je pretio uspeo je da realizuje neke svoje šanse, ipak nedovoljno da ozbiljnije zapredi Laslu. Đereu predstoji znatno veći izazov, a to je duel sa najboljim na svetu Novakom Đokovićem.

Medeđović je prvi zapretio na meču u četvrtom gemu koristi svoju šansu i oduzeo servis protivniku. U sedmom gemu Đere uspreva da vrati brejk, da bi u devetom novim brejkom stigao do prednosti. Potom je na svoj servis bio siguran i tako dobio prvi set – 6:4.

Na startu drugog seta Đere je uspeo da oduzme servis Međedoviću, koji je izgubljeno uspeo da nadoknadi u četvrtom gemu kada je stigao do 2:2. Usledio je period igre u kome su oba tenisera osvajala svoje servise.

Odlučujući je bio 11. gem u kome Đere ponovo oduzima servis rivalu. Potom je na svoj servis rešio set u svoju korist – 7:5.

Sledi još jedan srpski derbi na Srbija openu, duel između Novaka Đokovića i Lasla Đerea. Meč je na progamu u sredu. Prenos je na našem Prvom programu.