in

Svetska rvačka federacija pohvalila pripreme za organizaciju Svetskog prvenstva u Beogradu

“Organizovanje seniorskog Svetskog prvenstva izuzetno je značajan događaj za našu zemlju, za naš grad, a posebno za rvanje kao sport. Veoma sam ponosan jer je ovo potvrda kvalitetnog i posvećenog rada Rvačkog saveza Srbije”, izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

”Predstavnicima Svetske rvačke federacije detaljno smo predstavili plan i svaki nivo organizacije i programa i zaista sam zadovoljan njihovim reakcijama i konstruktivnim predlozima. Prvenstvo se organizuje na najvišim svetskom nivou u skladu sa standardima ovako velikog takmičenja. Pored fantastičnih borbi rvača, očekuje nas i atraktivan muzički i zabavni program i bogat sadržaj u kojem će i rvači i posetioci moći da uživaju”, rekao je Trajković.

Nenad Lalović, predsednik Svetske rvačke federacije, govorio je na sličan način. 

„Želeo bih da pohvalim pripreme koje sprovodi Rvački savez Srbije, njihovu motivisanost i spremnost, kao i ceo tim koji je izuzetno stručan i profesionalan. Srbija može da parira zemljama iz sveta, kako po uslovima za treniranje koje je obezbedila rvačima, tako i kada je u pitanju organizacija predstojećeg Svetskog prvenstva. Srećan sam kada vidim koliki napredak je ostvarilo rvanje u proteklih par godina. Radujem se spektaklu koji nas očekuje u septembru”, istakao je Lalović.