in

Kači traktore u komentare, gram mozga nema!

Foto: youtube

Vaso “Psihopat” Bakočević otišao je u penziju, ali i pored toga uspeva da se nađe u centru pažnje.

Njega je hrvatski borac Filip Pejić isprovocirao i to – sećanjem na “Oluju” koja se desila 1995. godine.

Bakočević mu je, u svom stilu, odgovorio:

– Pošto Pejić nema gram mozga, neko iz njegove ekipe ko ima, verovatno Dražen Forgač, ga je posavjetovao da treba da prihvati meč sa mnom jer tu nema šta da izgubi. Zatim me je prozvao, onda su to svi preneli i ljudi su to komentarisali, neki za mene, a neki za njega. Onda je Pejić ljudima u komentare stavljao traktore, što nisam shvatao, a onda su mi rekli što to znači – rekao je Bakočević, pa dodao:

– Znači, Pejić se sprda i poziva na “Oluju” koja je bila 1995. Kako su Srbi na traktorima bežali iz Hrvatske. Verujte mi sad, moja glava to shvatiti ne može. Da se ti kao nekakav vrhunski sportista sprdaš s nekim stvarima. Imamo jednog Pančija (hrvatski MMA borac Fransisko Bario Kroata, čiji se otac Argentinac borio u ratu u Hrvatskoj), jednog majmuna, koji je u najavi našeg meča rekao da pravi Hrvat ne može da navija za Vasu jer su Crnogorci napali Dubrovnik.

– Zamislite vi šta priča majmun, možete li to da verujete? On i Pejić, trećeg ne znam. Više-manje smo dobri sa svima iz ATT kluba iz Zagreba. Ti momci su odlični, od Forgača i Dropca i one mlađe dece, onda imate dva izroda kao što su Pejić i Panči koji pričaju o ratu. Pejić je izrazio želju da se borimo u Osijeku u oktobru, do tad će se valjda oporaviti jer mu je lobanja pukla. Ne može, Pejiću, ne radi se meni oktobar. Idem na Maldive. Ti ćeš mene čekati i moliti za meč – zaključio je Bakočević.