in

Rešeno pitanje ko je bolji Džordan ili Lebron

Dvojica velikana meta su konstantnih poređenja na košarkaškom terenu, ali su se ovoga puta našli kao rivali u posebnim ulogama.

Na takmičenju za najbolju tekilu, u konačnom izboru ostale su dva brenda – jedan koji pripada “njegovom letećem visočanstvu”, a druga čiji je vlasnik “kralj”.

I, ako je verovati fanovima i onima koji su probali navedena pića, pobedu je odneo Lebron Džejms!

Lebron je u 2020. godini, zajedno sa poslovnim partnerom Meverikom Karterom, investirao u kompaniju “Lobos 1707” i nagrada je došla veoma brzo.

S druge strane, Džordan u svom vlasništvu ima tekilu “Cincoro” i baš ta dva brenda došla su do finala nacionalnog takmičenja za kvalitet ovog alkoholnog pića, u kategoriji “Best Tequila Resposado”, odnosno najbolja tekila koja je “odležala” najmanje dva meseca u buradima.

Džordanova tekila košta 114 dolara, odležala je u burićima za viski od osam do deset meseci i ima ukusne note agave, začina, vanile i sušenog voća.

S druge strane, Džejmsov proizvod pravljen je stoprocentno od agave sorte Blue Weber i odstojao je u buradima od belog hrasta šest meseci, nakon čega je usledio period “ležanja” u vinskim buradima sorte Pedro Himenes, kako bi dobio pikantnu notu.

Iako je tekila sadašnjeg igrača Lejkersa mnogo jeftinija i košta “samo” 51 dolar, u nezvaničnom takmičenju kod degustatora odnela je pobedu, dok će zvanična odluka o šampionu biti saopštena sredinom juna.

Prvo finale koje je Majkl Džordan izgubio…