in

“Imamo po 9, 10 igrača na treninzima, ne znam ni ko putuje, a kamoli ko će igrati”

“Imamo po 9, 10 igrača na treninzima, ne znam ni ko putuje, a kamoli ko će igrati”

Nenad Stefanović, trener FMP-a uveren je da njegovu ekipu čeka težak posao u Baru.

FMP gostuje Mornaru u meču 13. kola ABA lige i pokušaće da uhvati bolji priključak sa ekipama koje su na vrhu.

„Nažalost, u novoj godini nas prate problemi iz stare, odnosno oni koji su nas pratili u poslednjih deset dana. Naši treninzi su vrlo problematični u odnosu na ono što smo navikli, devet ili deset zdravih igrača su nam na raspolaganju kada računamo i tri juniora koja su sa nama“, rekao je Stefanović za klupski sajt.

Zbog toga je nezahvalno predviđati kako će meč da se odvija. FMP do sada ima devet pobeda i tri poraza, a Mornar četiri pobede i osam poraza.

„Moja predviđanja za utakmicu su takva da ćemo neposredno pred put znati ko putuje, a potom i ko igra. Bez obzira na sve, uvek imamo obavezu da damo svoj maksimum. Ekipa Mornara ima izuzetan napadački potencijal, godinama je dobro vođena i sa mnogo različitih napadačkih setova i ideja veoma teška za pripremu. Probaćemo da odigramo dobru utakmicu i damo sve od sebe pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno“, dodao je Stefanović.

„Panteri“ su ove sezone jedno od prijatnijih iznenađenja u regionalnom takmičenju, dok je Mornar startovao moćno samo u uvodnim kolima dok je Deron Rasel ubacivao po 40 i više poena.

BONUS VIDEO Petrušev: Napokon znam šta se od mene očekuje