in

Zvezda uručila novčanu pomoć udruženju osoba sa autizmom

Novac za donaciju je prikupljen od prodaje ulaznica sa utakmice protiv TSC-a na stadionu “Rajko Mitić”, a sa humanitarnim akcijama će se nastaviti i na preostalih pet mečeva na stadionu “Rajko Mitić.

Predstavnici udruženja su za crveno-belu delegaciju pripremili prigodne poklone u vidu zahvalnice i slike koju su izradili članovi ovog udruženja.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović istakao je da je veoma ponosan na ovaj gest, ali i naglasio da će i u budućnosti klub nastaviti sa ovakvim akcijama.

“Ja bih pre svega istakao našu osnovnu nameru da i na ovaj način, imajući u vidu popularnost Crvene zvezde, skrenemo pažnju na ozbiljna pitanja i probleme kojima se bave pre svega roditelji dece, što je izuzetno važno sa stanovišta sporta kojem Crvena zvezda pripada. Zbog toga mislim da su ova skromna finansijska sredstva koja su prikupljena samo podsticaj da se generišu neke nove akcije koje će ići u ovom pravcu. Ovim putem se zahvaljujem udruženju koje je partner u ovom poslu”, rekao je Mijailović.

Crvena zvezda će nastaviti sa kampanjom “Zvezda igra za tebe”, a na preostalih pet mečeva na stadionu “Rajko Mitić” klub će pomoći još pet udruženja.