in

ZNA SE KOLIKO JE SATI: Dok Partizan grca u problemima, Vazura menja “Rolekse”

Foto: Starsport

Da je FK Partizan u problemu opšte je poznata činjenica. Crno-beli su godinama u senci “večitog rivala” i zaboravili su kako trofej izgleda, a i ova sezona je već na startu totalni fijasko.

Prvi su ceh platili nekadašnji sportski direktor Ivica Iliev i trener Ilija Stolica, ali do nekih vidnih promena nije došlo.

Partizan se u Evropu plasirao samo zahvaljujući realno drastično slabijem protivniku u kvalifikacijama za Ligu konferencija (uz svo dužno poštovanje, Hamrun sa Malte je neko sa kim crno-beli ne bi smeli da imaju problema, a imali su ih), učešće u Kupu Srbije završili su, a da nisu obukli ni duge rukave (porazom od tima iz Prve lige Srbije, Radničkog iz Sremske Mitrovice), a i titula deluje kao misaona imenica.

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

 

Na sve to, fudbalski klub ne može da se pomiri sa činjenicom da je Ostoja Mijailović postao prvi čovek JSD Partizan, pa na sve načine želi da poljulja crno-belu porodicu, čak i istupanjem iz sportskog društva.

Nisu se pojavili ljudi iz fudbalskog kluba na proslavi rođendana JSD Partizan koju je organizovao Ostoja Mijailović, već su odlučili da naprave svoju zabavu na kojoj su doživeli fijasko.

Malobrojne zvanice i novinari ipak su imali priliku da vide nešto zanimljivo. Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, pokazao je da, i pored toga što je požar u Humskoj zahvatio gotovo sve i svakoga, kod njega nema krize. Na slavlju se pojavio noseći sat “Roleks” i to model čija je tržišna vrednost skoro 40 hiljada evra. U pitanju je “Sky-Dweller, Everose Gold”.

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Miloš Vazura

Nije ovo prvi put da Vazura nosi skupocene satove, te je na fotografiji iz 2016. godine na njegovoj ruci zasijala starija verzija “Roleks Submariner-a” čelik zlato sa plavim ciferom. Vrednost ovog sata je oko 14 hiljada evra i, i pored toga što je takođe veoma skup, daleko je jeftiniji od ovog koji sada nosi.

Foto: Starsport

Miloš Vazura

Dakle, dok Partizan grca na svim poljima, vrednost sata na ruci generalnog direktora napreduje. Ma, čisto nek se zna koliko je sati…