in

U Mbapeov transfer umešala se i majka i izazvala haos

Kad smo mislili da ne može čudnije…

Kilijan Mbape, krilni fudbaler Pari Sen Žermena, ni kriv ni dužan našao se u centru haosa oko svog statusa za narednu sezonu.

Francuz je već neko vreme na meti Real Madrida, sa druge strane Parižani čine sve kako bi ga ubedili da ostane, ali Mbape nije pokazao ni najmanju nameru da ostane u Parizu, čak su iz dana u dan stizale najave da je pitanje dana kada će biti objavljeno da je postigao dogovor sa Realom.

Stoga i ne čudi da je poput bombe odjeknula vest da se Mbape dogovorio sa PSŽ-om.

Kako je Le Parisijen objavio, Mbape je navodno prihvatio ponudu da u naredne dve godine igra na Parku prinčeva, zbog čega je “njegov prelazak u Real propao”.

No, samo nekoliko minuta kasnije usledio je kontraodgovor, i to od strane njegove majke, koja je demantovala da postoji bilo kakav sporazum sa PSŽ-om.

Nedugo potom, informacija objavljena u Le Parisijenu označena je kao pokušaj dodatnog pritiska na Mbapea, kako bi bio prikazan kao fudbaler koji krši svoju reč u slučaju da ipak ode u Španiju.

Konačan rasplet bi trebalo da usledi tokom leta, kada će biti doneta i konačna odluka, ali sve je izvesnije da je Mbape iz dana u dan dalji od ostanka, s obzirom na to da je jasno da PSŽ ne bira sredstva kako bi ga naterao da ostane u klubu i po završetku tekuće sezone.

BONUS VIDEO Majstorija Dušana Tadića za vođstvo Ajaksa

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram