in

Ten Hag uveo pravila, zapretio da će svako ko ih prekrši platiti visoku cenu

Neće biti lako igračima Junajteda,

Mančester junajted nalazi se godinama u krizi rezultata i često menja trener. Poslednji u nizu je na klupu seo Erik Ten Hag koji je doveden sa velikim očekivanjima, a očekuje se da vrati klub na staze stare slave.

Zbog toga je rešio da uvede posebna pravila šo se tiče klupske discipline.

“Miror” piše da je Ten Hag uveo pet strogih pravila za igrače mančesterskog kluba. Pre nego što su krenuli na dvoiponedeljnu turneju po Tajlandu i Australiji, Ten Hag je rekao igračima da će “platiti visoku cenu ako prekrše pravila”, prema britanskim medijima, upoređujući ga sa Ferguson u pogledu discipline.

Najpre je rekao da će, ukoliko sazna, svako ko otkrije tajne podatke javnosti biti proteran. Drugo pravilo se tiče kašnjenja, odnosno bez obzira na status, igrač koji ne stigne na vreme na trening ili sastanak takođe će biti isključen iz tima.

Fudbaleri Junajteda neće smeti da piju alkohol tokom nedelje u kojoj imaju utakmicu kako bi bili što spremniji, što je treće pravilo. Četvrti se odnosi na ishranu koju Ten Hag želi da ima pod kontrolom, pa je naglasio da želi da jela pripremaju isti kuvari, a ne da igrači imaju svoje osoblje.

Miror tvrdi da je Ten Hag potpuno promenio listu jela koja će se služiti u centru za obuku, sa akcentom na ribu i povrće, kojih je bilo znatno manje nego ranije. Svaki igrač će dobiti plan ishrane, a indeks telesne mase će se proveravati jednom mesečno.

Peto i poslednje pravilo Ten Haga, odnosno savet je da ga igrači lično kontaktiraju ako imaju problema umesto da razgovaraju sa agentima.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram