in

Rikardo Gomeš IGRAČ MESECA Superlige Srbije!

Foto: Starsport

Napadač Partizana Rikardo Gomeš dobio je priznanje za igrača meseca septembra u Mozzart Superligi Srbije koje će mu biti uručeno pred duel sa Vojvodinom (19 časova).

Afrikancu će pripasti i ček u iznosu od 100 hiljada dinara.

– Ponosan sam i srećan što sam proglašen za igrača meseca SuprLige Srbije. Želim da zahvalim, pre svega, svojom saigračima koji su mi pomogli da ovo ostvarim. Ali ne samo ovo, već i mnoge rekorde koje sam dostigao i oborio igrajući za Partizan. Oni zaista imaju za mene posebno značenje, ali još uvek želim, što je i je moj najveći san za koji se toliko borimo na terenu – da budemo prvi u šampionatu! To bi bio uspeh najveći i značajniji od svih mojih rekorda – naveo je 30-godišnjak koji je dodao da radi sve što je u njegovoj moći da pomogne ekipi.

– Drago mi je što mogu da pomognem i na ovaj način, da sredstva koja dobijem kroz vrednosni vaučer prosledim onima kojima je pomoć potrebna. Nekada o tome treba govoriti javno, a mnogo puta moji saigrači i ja, kao i moja porodica, pomažemo drugima, ali o tome ne govorimo. Pozivam i druge da to učine. Jedna sms poruka umesto šolje kafe ili čaše soka nekome mnogo znači.

Rikardo Gomeš je u dosadašnjem toku šampionata postigao osam pogodaka.