in

PRED DUŠANOM SU DVA PUTA! Vlahović na RASKRSNICI

PRED DUŠANOM SU DVA PUTA! Vlahović na RASKRSNICI

Dušan Vlahović je najperspektivniji srpski fudbaler i tu dileme nema. Od mladog napadača se očekuje da bude jedan od najboljih svetskih golgetera i neko ko će u budućnosti predvoditi Orlove na Svetskim i Evropskim prvenstvima. Dvadestdvogodišnji član Juventusa imao je fenomenalan start karijere nakon prelaska u redove Stare dame. Od dolaska iz Fiorentine postigao je 16 golova na 36 utakmica, ali svi se pitaju da li je prelazak u redove Bjankonera bio pravi izbor.

Naime, poznato je da se u Juveu ne praštaju promašaji i greške svojstvene za njegove godine, italijanski gigant se u prošlosti oslanjao na iskusnije fudbalere, glavnu reč su vodili igrači stariji od 30 godina.

Međutim, uprava kluba, koja je u međuvremenu podnela ostavku, Vlahoviću je iznela plan u kojem je on glavni projekat kluba iz Torina. Srbin bi uz Federika Kjezu i Pola Pogbu predstavljao trio od kojeg bi strepela Italija i čitava Evropa, ali za sada to ne izgleda baš najbolje.

Doduše, Kjeza i Pogba su povređeni, postepeno se vraćaju u trenažni proces, njihov potencijal tek treba da vidimo, a nastavak Serije A je idealna prilika za tako nešto. Neće ni njima biti lako da se uigraju u hodu, potrebno je strpljenje kojeg ima sve manje. 

Juventus je bez trofeja u popularnom Kalču od sezone 2019/20, a sva je prilika da će bez njega ostati i u tekućoj. Stara dama je u velikoj finansijskoj krizi, pod lupom je tužilaštva zbog malverzacija. Upravo zbog toga prvi čovek Andrea Anjeli i kompletna uprava podneli su ostavke.