in

Pogledajte luksuzni hotel u kom će biti fudbaleri Srbije na Mundijalu, Piksi imao neobične zahteve VIDEO

Početkom aprila je delegacija Fudbalskog saveza Srbije posetila hotel u kom će “orlovi” biti smešteni tokom Svetskog prvenstva u Kataru.

Hotel „Rixos Gulf“ je tada bio u završnoj fazi izgradnje, ali je već sada jasno da će „orlovi“ imati idealne uslove za rad i pripremu, odnosno da će u sjajnom ambijentu dočekati mečeve protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Vičenco Jakvinta

Kamp se nalazi na idealnoj lokaciji, nedaleko od starog grada i odmah uz stadion 974, na kome će Tadić i drugovi odmeriti snage sa Švajcarskom u poslednjem kolu grupe G.

Nakon obilaska hotelskom kompleksa, selektor Stojković je izneo prve utiske.

„Kao što vidite iz ovih snimaka, baza će nam biti na 200 metara od stadiona što je fenomenalna stvar. U redu, za prvu utakmicu protiv Brazila moraćemo da putujemo 45 minuta autobusom, ali zato na treću protiv Švajcarske možemo i peške do terena. Radovi su u toku, biće završeni u julu, a već u septembru je zvanično otvaranje kompleksa. Čestitam članovima delegacije Fudbalskog saveza Srbije koji su pre dva meseca bili ovde u Dohi i odabrali perfektnu lokaciju za smeštaj naše reprezentacije tokom Svetskog prvenstva.“

Objasnio je i šta je zahtevao da hotel poseduje.

„Sada smo obišli sve prostorije, neke su već završene, neke su u završnoj fazi. Imaćemo maksimalne uslove da se na miru pripremamo za sve što nas očekuje u novembru i decembru. Pre svega za ove prve tri utakmice protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Igračima sigurno neće biti dosadno, zamolio sam ljude koji vode računa o sadržaju da obavezno ubace i neke stolove za bilijar, stoni tenis i slične zanimacije. Sadržaj je veoma interesantan, imaćemo sve što je potrebno da se opustimo između treninga i utakmica i da odmorni dočekamo svako iskušenje. Mislim da će igrači biti zadovoljni, a to je najvažnije. Sobe su komforne, imamo salu za sastanke, veliki bazen ispred hotela i ceo kompleks će biti rezervisan isključivo za našu reprezentaciju“ rekao je selektor Srbije.

BONUS VIDEO Top 10 najskupljih reprezentacija na Mundijalu