in

Opet sam nevina, čekam pravog

U toku burnog privatnog života Ronaldo je dobio i sina u toku jedne ljubavne avanture.

Mišel Umezu (40) je lepotica koja se često nalazi na naslovnim stranama jer je jedna od najpoznatijih bodibilderki planete.

Novak Đoković, Mirka Federer

Tokom 2004. godine imala je kratku avanturu sa Ronaldom, legendarnim brazilskim fudbalerom, a iz te veze rodio se Aleksander koji danas ima 17 godina.

Umezu se opet nalazi na mnogim naslovnim stranama, ali sada ne zbog svoje fizičke spreme, već činjenice da tvrdi da je opet nevina.

Ona je početkom septembra odradila operativni zahvat kako bi vratila nevinost. Sada tvrdi da želi da se uda kao devica.

„Polni odnos ože samo ukoliko se venčam u crkvi. Još nisam našla pravu osobu. Tražim muškarca s istom svrhom i željom koju imam ja. Nije me sramota da to priznam, stvarno to želim“, kazala je Mišel.

Umezu se nikada nije udala za Rolanda, zapravo je sud tek pet godina posle rođenja Aleksandera presudio da je on otac dečaka.

Ronaldo je tokom 2010. godine poručio da je odradio vazektomiju kako bi „zatvorio fabriku dece“, kako je sam objasnio jednom prilikom jer je u tom trenutku već imao četvoro dece sa četiri različite dame.

U trenutku kada je bio na vrhuncu dame su ga obožavel, bio je bogat, harizmatičan, sjajno građen, a on je često imao ovakve avanture.

Za mnoge je i dalje najbolji napadač svih vremena, ali povrede su ga sputale da pokaže do kraja sve što je mogao da uradi.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro