in

Od Milorada Vučelića ni traga ni glasa već 17 dana (FOTO)

Milorad Vučelić kao da je u zemlju propao! Predsedniku Fudbalskog kluba Partizan izgubio se svaki trag 15. septembra jer je u javnosti poslednji put viđen tog dana na utakmici Lige konferencija protiv Nice. Razlog za povlačenje u ilegalu mogao bi se tražiti u činjenici da je bila reprezentativna pauza, pa je “parni valjak” bio na raspustu.

Međutim, pre će biti da je stvarni razlog to što je na Skupštini Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, održanoj 12. septembra, ostao bez rukovodeće funkcije, a na to mesto većinom glasova delegata izabran prvi čovek košarkaškog kluba Ostoja Mijailović.

Ako se Vučeli trag izgubio pre 17 dana, glasa od njega nema tri dana duže od pomenute kuknjave kada se samoproglasio da je i dalje predsednik JSD iako je Agencija za privredne registre obelodanila da se za pravnog zastupnika crno-bele porodice ubuduće smatra Mijailović.

Njegove poslednje reči čuli smo na toj konferenciji, dok je pored njega sedeo osvedočeni srbomrzac Rašo Vučinić, a gde je najavio nastavak borbe za sportsko društvo, čak i krivične prijave protiv suprotne strane. Otad se Vučelić nije oglašavao ni po jednom pitanju, a bilo je prilike.

Foto: Starsport

Milorad Vučelić

Pa makar i da kaže: “Biće bolje” posle sramne eliminacije od Radničkog iz Sremske Mitrovice na startu takmičenja u Kupu Srbije. Umesto predsednika, to je uradio direktor Miloš Vazura.