in

Nešto veliko se iza brda valja: Šta njih dvojica rade zajedno

Silvio Berslukoni, kontroverzni italijanski političar i sportski ranik pune tri decenije nalazio se na čelu jednog od najvećih italijanskih klubova, Milana. “Roso-neri” na čelu sa njim ostvarili su neke od svojih najvećih uspeha u istoriji kluba, ali sa druge strane jedan od legendi Milaneza jeste i Zlatan Ibrahimović koji je u Berluskonijevoj eri dve godine nosio crveno-crni dres, a u svom drugom mandatu koji traje od 2020. godine jedan je od glavnih činilaca povratka slavnog kluba u vrh italijasnkog fudbala.

Danas je osamdesetšestogodišnji Silvio Berluskoni prvi čovek ekipe Monce kluba koji je prethodne sezone izborio povratak u elitni rang italijanskog fudbala, a s obzirom da su Berluskonijevi planovi uvek dobro poznati, navijači kluba iz Lombardije očekuju u narednom periodu da će njihov klub izboriti i prodor ka vrhu fudbala na Apeninima.

Usled svega, pojavljivanje njih dvojice na snimku koji je Silvio Berluskoni objavio na svom Instagram nalogu, zagolicalo je maštu pristalicama Monce.