in

Nejmar proglašen za najvećeg plačljivca u fudbalu, na listi Mesi i Ronaldo

Najveće zvezde su i najveći emotivci.

Koliko smo puta videli da neki igrači plaču nakon pobeda i poraza na terenu. Emocije je ponekad zaista teško kontrolisati.

Portal BonusFinder odlučio je da napravi listu najvećih pljačljivaca u fudbalu.

Filip Kostić, FK Barselona

Oni su sabrali važne utakmice u kojima su igrači plakali, što uključuje posljednje utakmice u karijeri, nokaut-faze europskih i svetskih prvenstva, preokrete i finala. Igrači su potom rangirani od najemotivnijih prema onim manje emotivnim zavisno o broju situacija u kojima su plakali na utakmicama.

Na prvom mestu se nalazi brazilski napadač Nejmar kojeg često optužuju za simuliranje.

Drugo mesto iza Nejmara zauzima Kristijano Ronaldo. Portugalac je plakao na evropskim prvenstvima 2020., 2016. i 2004. godine.

Treći je Luiz Suarez, urugvajski npadač za kojeg je, među ostalim, emotivan trenutak bio osvajanje titule sa Atletikoo Madridom kad je fotografisan kako sedi na travnjaku, gleda u telefon i plače.

Bivši engleski reprezentativac Pol Gaskoin zauzeo je četvrto mesto. U njegovoj karijeri ističe se trenutak sa Svetskog prvenstva 1990. godine kad je plakao u polufinalu. Serhio Aguero je peti.Prema BonusFinderu, listu deset najemotivnijih fudbalera, od šestoga do desetog mesta, čine i Lionel Mesi, Džon Teri, Mohamed Salah, Dejvid Bekam i Mario Balotelli.

Lista najvemotivnijih fudbalera

1. Nejmar

2. Kristijano Ronaldo

3. Luis Suarez

4. Pol Gaskoin

5. Serhio Aguero

6. Lionel Mesi

7.Džon Teri

8. Mohamed Salah

9. Dejvid Bekam

10. Mario Baloteli

BONUS VIDEO Debakl Sitija u meču sa Liverpulom u prvom poluvremenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram