in

Ne šalim se, tek smo počeli

Pojačanje Partizana zadovoljno debijem.

Patrik Andrade je došao kao jedno od prvh pojačanja u letnjem prelaznom roku i za sada se dobro uklopio u crno-beli tim, ne samo svojim duhom već i načinom igre. U subotu je protiv ekipe Javora iz Ivanjice odigrao svoju prvu superligašku utakmicu, gde je i asistirao Rikardu za gol koji je, nažalost, bio poništen.

Izneo je i svoje prve utiske nakon pobede PArtizana u protiv Javora od 4:0 i svog debija na zvaničnim utakmicama.

„Zaista se ovde super osećam, što se moglo videti još tokom priprema. Imamo sjajnu ekipu, ne samo nas strance koji se družimo neprekidno, već su svi saigrači fenomenalni! Sada, kada je došao Fusi, ja mu dođem kao starosedelac“, smeje se Andrade.

On je prokomentarisao i sam meč.

„Važno je da smo pobedili. Ova ekipa ima potencijal, a kada je dobra energija, onda ni put nije problem. Teren nije bio baš sjajan, pa je bilo malo teže da sprovedemo celu zamisao, ali hvala bogu, otvorili smo utakmicu na vreme i završilo se sve na najbolji način.“

Andrade jr bio igrač koji je najviše pretrčao an terenu u meču u Ivanjici.

„Mogu ja i više. Ali, zaista… Ne šalim se, polako, tek smo počeli!“

Od trenutka kada je stigao odlično funkcioniše sa Nathom i Gomešom na terenu.

„Nažalost, nisu priznali gol, ali dobro…Važno je da je kasnije postignut novi i to kakav. Radićemo još, svakako, na tome. Za sada, ne mogu da se žalim, svi su sjajni i samo guramo napred. Verujem u tim i da možemo do titule!“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram