in

Lud sam za Partizanom, biću još luđi

“Svi igrači su spremni i motivisani, izlazimo u najjačem sastavu. Jedva čekam, želimo da izađemo mnogo jače nego prošli put”, rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević uoči 167. večitog derbija.

Crno-beli gostuju u subotu na stadionu Rajko Mitić od 18 sati.

“Jedva čekam da vidim kako će igrači odreagovati na sve što se dešavalo u poslednje vreme”, izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.

Uoči njegovog obraćanja navijači su ušli na konferenciju i podelili saopštenje u kom navode da se početkom marta odigrao susret generalnog sekretara FSS i direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića.

Stanojević je potom prokomentarisao “derbi uvertiru” i letke koji su se pojavili po Beogradu sa njim u “glavnoj ulozi”.

“Toliko sam lud za Partizanom, da ću tek luđi biti. Mogu samo gori da budem. Bave se oni već duže vreme sa mnom. Toliko sam prošao utakmica, derbija i situacija. Koliko smo imali derbija koji su odlučivali titulu i nisu. Stvarno nemam problem, to je njihova igra i stvar”.

Derbi je važna utakmica, svaki je sudbonosan, srećom odigrao sam ih mnogo.

“Moramo da pobedimo, inače će biti veoma teško. Spremni smo na svaku njihovu rotaciju. Ne verujem da će oni nešto menjati posebno”, kazao je Stanojević i dodao da smatra da je Srđan Jovanović najbolji srpski sudija i da veruje da će sve, ipak, u subotu da bude viteški.