in

Lazetić MENJA slavnog Francuza u dresu velikana!

Lazetić MENJA slavnog Francuza u dresu velikana!

Bivši napadač Crvene zvezde Marko Lazetić konačno će dobiti svojih “pet minuta” da pokaže šta zna na velikoj sceni. Rukovodstvo Milana odlučilo je da promeni status perspektivnog srpskog ofanzivca, koji se nalazio na listi fudbalera koji će biti poslati na “kaljenje”.

Ipak, plan giganta sa “San Sira” promenjen je usled brojnih povreda, prvenstveno Hrvata Rebića i Belgijanca Origija. Trener “roso-nera” Stefano Pioli suočava se sa suženom rotacijom, pa se Lazetić nameće kao jedina alternativa na poziciji “devetke” vicešampionu sveta, iskusnom Francuzu Olivijeu Žiruu.

Podsetimo da za Milan tekuće sezone nije nastupao ni Šveđanin Zlatan Ibrahimović, koji se oporavlja od operacije kolena izvršene u maju, pa bi Srbin na teren mogao već u sredu, kada je na programu utakmica sa Salernitanom.

Talentovani špic je dobio šansu da debituje za “A” tim italijanskog kluba u prvenstvu na poslednjem duelu u 2022. godini, protiv Kremonezea, a pored Lazetića Milan na pozajmicu neće slati ni mladog Francuza Jasena Adlija, koji će pokušati da se izbori za svoju minutažu.