in

Jasna poruka Miloša Milojevića pred gostovanje u Novom Sadu!

– Posebna motivacija Mladosti neće biti potrebna, a očekujem meč gde će pokušati da urade sve što je u njihovoj moći da nas pobede. Međutim, sve zavisi od nas samih. Ako podižemo nivo igre i koristimo šanse u pravom trenutku mislim da će biti lakše. Poštujemo protivnika u pripremi utakmice. Promenili su trenera što može da bude malo “neprijatno” kada igrate prvi put, ne znamo tačno kako će igrati. Imamo indicije kako su  igrali kada je bio sa ekipom. To je nešto na šta se fokusiramo kod njih, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje, koje pokušavamo da radimo, da to postanu automatizmi. Na dobrom smo putu, naravno to nekada izgleda bolje, nekad gore. Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak – započeo je obraćanje predstavnicima medija Miloš Milojević.

 

Dobro je upoznat mladi strateg sa kvalitetom novosadske Mladosti, ali još jedno ističe da će stvari na terenu zavisiti od igre njegovog tima.

 

– Imaju dva dobra špica, sličnog profila, Katanić, Vidakov i Arsić koji je uvek neugodan na prekidu. Mislim da su kao tim čvrsti, da su porasli, privikavaju se na nivo koji im je potreban. Mislim da imamo dosta kvaliteta, vraćaju nam se igrači posle reprezentativne pauze koji su sveži i nisu igrali protiv Mačve. Imamo grupu kvalitetnih igrača i ne postoji opravdanje, niti mogućnost da tražimo bilo kakav alibi. 

 

Moći će Miloš Milojević da računa na sve fudbalere pred prestojeći duel.

 

– Veoma sam srećan, jer imamo sve igrače na raspolaganju – svi su spremni. Ne postoji niko ko ne može da igra, tako da ćemo imati “slatke muke” da izaberemo startnih 11, kao i ko će biti u 22 igrača.

 

Na pitanje da li će Crvena zvezda nastupati sa dva napadača, trener našeg tima odgovorio je kratko.

 

– Videćemo sutra.

 

Igrači koji nisu imali veliku minutažu od starta šampionata našli su se na terenu u Kupu Srbije protiv Mačve, a Miloš Milojević ističe da računa podjednako na sve fudbalere.

 

– Gledamo da razigramo što više igrača. Zavisi od protivnika, kao i od toga koja je sledeća utakmica. Što pre budemo mogli da im damo šansu – daćemo. Ne samo da bi im dali šansu, već što im verujemo da mogu da nam pomogu da ostvarimo dobre rezultate.