in

Ima razloga za brigu, neki igrači su loše ušli u meč

Stanojević nezadovoljan posle meča.

Fudbaleri Partizana savladali su Vojvodinu u okviru 35. kola Superlige Srbije i ostali u trci za titulu prvaka.

Strateg crno-belih Aleksandar Stanojević nije bio zadovoljan posle meča.

“Ima razloga za brigu, momci su olako shvatili posao u nastavku meča. Pojedini igrači su loše ušli u utakmicu, a to je znak meni na koga mogu da računam, kako možemo da funkcionišem”, rekao je trener crno-belih.

Partizan i Vojvodina već u sredu igraju u polufinalu Kupa, a Stanojevič najavljuje da će biti promena u igračkom kadru.

“Imali smo rotivih igrača, kadrovksih problema. Biće promena za sredu i meč polufinala Kupa Srbije protiv istog rivala”.

Sa druge strane trener Vojvodine je istakao da je ekipa dobro reagovala u drugom poluvremenu što je prava uvertira za Kup.

“Sad smo se kao nešto probudili u drugom poluvremenu, ali smo dosta padali tokom meča. Ovo je ipak dobra stvar pred sredu. Sad ćemo se fokusirati na Kup, da probamo da se pokažemo u još boljem izdanju”.

On je istakao da su ekipu koštali jeftini golovi.

“Smatram da Partizan ima ekstra pojedince, ali da smo mi pravili greške i da smo na taj način primali golove. Dva-tri igrača oko Rikarda kod drugog gola i da ga niko ne blokira, zaista je jefitno izgledalo. Mnogo, mnogo, mnogo me to nervira, ali moram još žešće da radim sa momcima. Probaćemo da izvadimo sezonu, ali nemamo ni šta da spašavamo u principu. Ovo je naša realnost”, izjavio je Radojičić.

BONUS VIDEO Fulam – proslava titule i povratak u Premijer ligu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram