in

Gigant doveo Hrvata koji veliča USTAŠTVO i mržnju prema Srbima!

Gigant doveo Hrvata koji veliča USTAŠTVO i mržnju prema Srbima!

Foto: Tanjug/AP

Poslednjeg dana 2022. francuski mediji najavili su da će Dejan Lovren ponovo obući dres Liona. Drugog dana 2023. ta vest je i ozvaničena.

 

 

Lovren se tako vratio u klub u kome je počeo inostranu karijeru 2010. kada je u redove Liona stigao iz Dinama i za koji je za tri i po godine odigrao 102 utakmice

– Veoma sam srećan što se vraćam u Olimpik. To je klub koji mi je otvorio vrata internacionalnog fudbala i to nikada nisam zaboravio. Za Lion me vežu brojne uspomene i veze, posebno sa predsednikom Žanom Mišelom Aluom koji me je uvek podržavao. Kada sam otišao 2013. bilo mi je žao jer sam imao osećaj da nisam učinio i pokazao dovoljno. Želim svima da pokažem kakav sam zapravo igrač – poručio je Lovren u prvoj izjavi za sajt Olimpika.

Lovren je ugovor sa ekipom Lorana Blana potpisao do 2025. godine, a ruski mediji navode da je Zenit na ime obeštećenja dobio dva miliona evra.

Podsetimo, Dejan Lovren bio je jedan od glavnih protagonista fudbalske reprezentacije Hrvatske na prethodnom Svetskom prvenstvu i osvajanju trećeg mesta. Ipak, iskusni defanzivac je nakon Mundijala napravio nekoliko gafova slaveći uspeh uz pesme koje veličaju ustaštvo i mržnju prema Srbima.