in

FRUSTRACIJA I BES U LONDONU! U Fulamu LJUTI na Srbiju zbog Aleksandra Mitrovića!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Menadžer Fulama Marko Silva izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da se centarfor Aleksandar Mitrović povredio tokom reprezentativne pauze.

Silva je istakao da Srbija “nije zaštitila” Mitrovića, a da će posledice sanirati klub sa stadiona “Krejven Kotidž”.

– Podržavamo igrače u svemu što rade i znamo koliko im je važno da igraju za svoje reprezentacije. Za Srbiju konkretno su to bile dve važne utakmice i jako smo ponosni na Mitrovića i ono što je uradio sa svojom reprezentacijom – rekao je Silva, a potom je dodao:

 Opet, mi takođe tražimo protekciju. Potrebno nam je da ih zaštitimo jer su potrebni i nama, da rade isto i na drugim nivoima. Ne kažem da Srbija nije zaštitila Mitrovića, ali sada moramo da se nosimo sa situacijom kakva jeste i to nas jako frustrira, pogotovo jer se povreda dogodila tokom reprezentativne pauze.

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Fulama Marko Silva

Menadžer londonskog tima je nastavio u istom tonu.

– Naravno, nismo bili u Srbiji pa nismo mogli sve da ispratimo, ali smo sve vreme bili u kontaktu sa doktorima i dobili smo povratnu informaciju da je Mitrović u stanju da može da igra (protiv Norveške). Pričali smo i sa njim, on nam je potvrdio isto. Cela situacija nije toliko ozbiljna, ali nam je potrebno da ga što pre vratimo u optimalnu formu – kazao je strateg Fulama, a onda je podvukao:

– Mitrović je i dalje pod znakom pitanja. Trenirao je napolju, radio neke vežbe, oseća se sve bolje. Napravićemo još jednu kontrolu u subotu i videćemo kako će reagovati, posle čega ćemo da odlučimo hoće li biti u kombinaciji za meč. Možda će biti spreman za nedelju, možda za narednu sedmicu. Odlučivaćemo od dana do dana i analiziraćemo stvari – zaključio je Silva.

Podsetimo da je selektor “Orlova” Dragan Stojković Piksi posetio povređenog srpskog rekordera, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.