in

ČETVRTKOM SPECIJALAN BONUS – DO 10.000 RSD U ADMIRALBET-U

Oktobarski Slot Festival u AdmiralBet-u ne prestaje da iznenađuje, sada i svaki četvrtak vredi mnogo više! Redovni festivalski repertoar od danas je bogatiji za 10% Slot bonusa koji igrači dobijaju svakog četvrtka u oktobru.

Možete da osvojite i do 10.000 dinara bonusa na prvi depozit u danu, svakog četvrtka u mesecu. To je više nego dovoljno da se prepustite vrhunskoj zabavi, jer dobijeni bonus možete iskoristiti na bilo kojoj vašoj omiljenoj slot igri. 

Za sve one koji bi prvi put da isprobaju sreću, uz 10% Bonusa četvrtkom, AdmiralBet je spremio preko 1000 popularnih slotova sa izvanrednom grafikom i najrazličitijim temama – od neizostavnih voćkica i dijamanata preko piramida i različitih istorijskih perioda i ličnosti.

Pored ovog sjajnog bonusa četvrtkom, na Oktobarskom Slot Festivalu možete uživati i u Pragmatic Play Prize Drop promociji gde nagrade nasumično padaju svakog dana. Još malo vremena je ostalo da se priključite i rešavanju dnevnih izazova koji donose neodoljive besplatne spinove.

Foto: Promo