in

Čestitke momcima, ostali smo u trci za dalji plasman

Zvezda je ubeljivo savladala Ferencvaroš sa 4:1. Pešić je pružio dobru partiju u napadu, a i u odbrani. Rekao je da se ekipa dizala poslednjih nedelja, bodrili su jedan drugog i kao rezultat je došla ova pobeda.

Verovatno ni vi niste očekivali ovako ubedljivu pobedu. Verovali ste. Pre utakmice ste mi rekli da idete na pobedu koja vam mnogo znači.

“Pre svega čestitam momcima, mojim drugarima. Pokušali smo da se dižemo poslednjih nekoliko nedelja. Bodrili smo jedan drugoga, alo ovo ništa nije gotovo. Tako da nam znači ova pobeda. Naravno, da se nismo nadali da ćeo ovako ubedlivo da pobedimo ekipu Ferencvaroša. To je jedna dobra ekipa, videli smo to i danas. OStali smo u trku za to prvo ili drugo mesto. Znali smo da ako dobijemo ovu utakmicu imamo šanse, ako izgubimo ostajemo bez te šanse za plasman.”

Nema sumnje ova utakmica je bila prekretnica, da te ponovo u igri. Za sedam dana je novi susret sa Ferencvarošom. Prilika da se sustigne.

“Jeste. Znamo da će oni ući drugačije, igraće kući na svom terenu. Mi pre svega da se oporavimo, da se spremio za prvenstvenu utakmicu i nadam se da će mo napraviti dobar rezultat kao i danas”, zaključio je Pešić