in

Ćavi poludeo, postavio negativni rekord Barselone, tražio revolucionarnu promenu

Ćavi Ernandez nije poznat po ovako temperamentnim izjavama, ipak čini se da je pritisak u Kataloniji neobično veliki.

Fudbaleri Intera savladali su Barselonu sa 1:0 u trećem kolu Lige šampiona, a Ćavi Ernandez je uspeo da postavi negativni rekord kluba.

Nijedan trener pre njega nije uspeo da izgubi tri susreta zaredom na gostujućem terenu u istoriji Barselone…

Barseloni je jedan pogodak poništen, a iako je Denzel Damfris igrao rukom u kaznenom prostoru u poslednjim trenucima susreta penal nije dosuđen za Barselonu.

Ćavi je zbog toga pobesneo, pa je pretio i sudijama što su videle kamere, a onda je odlučio i da javno reaguje.

„Popi**** sam zbog situacije kroz koju smo morali da prođemo. To je nepravda, već sam juče rekao da sudije moraju da se oglase jer ja ništa ne razumem, Sudija nije hteo da mi ponudi objašnjenje za svoje odluke na kraju meča“, rekao je Ćavi u dahu nakon meča.

Sporni trenutak na koji se pozivao trener Barselone.

Istakao je da su sudije jedini i isključivi krivac za poraz, te je tvrdio da je Inter namerno zanemarivao negu terena kako bi otežao posao rivalu.

„Nije trebalo da izgubimo ovaj meč. Zaslužili smo da pobedimo, ali je sudija imao drugačije ideje! Može se reći i da je Inter manipulisao sa visinom trave kako bi nas usporio i uticao na naše pasove. Pogledajte Real Madrid, oni nikada nemaju ovakve probleme u Ligi šampiona, samo mi“, odapeo je otrovne strelice Ćavi!

Zatim je tražio i da sudije budu u obavezi da održe konferenciju za medije posle mečeva.

„Mislim da bi sudije trebalo da drže pres konferencije i da objašnjavaju svoje odluke. To je jako bitno za fudbal, kako bismo bolje razumeli zašto donose odluke“, izneo je revolucionarnu ideju Ćavi.

Španski trener je u jednom trenutku mahao imaginarnim novčanicama pokazujući da smatra da su slovenačke sudije potplaćene da sude tako.

BONUS VIDEO Stampedo i horor na fudbalskoj utakmici, poginulo više od 100 navijača