in

Barselona na udaru navijača zbog čestitke Rafaelu Nadalu

U momentima dok čitav svet čeka rasplet situacije sa Usmanom Dembeleom i Žan Emerikom Obamejangom, u Barseloni su pokazali da su im na pameti ipak neke druge stvari.

Finale Australijan opena održano je u nedelju, Rafael Nadal je po 21. put osvoji grend slem titulu, a iz minuta u minut stizale su čestitke sa svih strana sveta.

Sem iz Katalonije.

Iz samo njima znanog razloga, Barselona je odlučila da sačeka ne samo poslednji dan, već i poslednji sat prelaznog roka i da, u momentu kada gotovo svaki ljubitelj fudbala na planeti gleda naredne poteze katalonskog giganta koji je u poslednje vreme u velikoj krizi, oni su odlučili da se bave Rafaelom Nadalom:

“Fudbalski klub Barselona se pridružio ostatku sportskog sveta kako bi prepoznao istorijski rekord postavljen od strane Rafaela Nadala, prvog tenisera koji je osvojio 21. grend slem titulu”, navedeno je u poruci Barselone.

Čak i da je u pitanju sponzorska obaveza, čini se da su Katalonci ipak mogli da sačekaju bar da prođe dan koji bi u mnogome mogao da odluči dalju sudbinu ovog kluba, s obzirom na to da ih očekuje izuzetno teška borba za plasman u Ligu šampiona.

A za to vreme navijači po društvenim mrežama dižu glas:

“Objavite Obamejanga”…

BONUS VIDEO Divljački start Ronalda na utakmici protiv Njukasla

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi